Návrh nového stavebného zákona - Spišiaková, Helena
Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR predložilo dňa 18.7. 2013 na verejnú diskusiu návrh zákona o územnom plánovaní a výstavbe a o zmene a doplnení niektorých zákonov (stavebný zákon). Nový stavebný zákon má nahradiť v súčasnosti platný zákon č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku.