Postavenie Filipín vo svetovom hospodárstve - Držka, Michal, 1989-
Z histórie Filipín. Hospodársky vývoj a súčasná ekonomická situácia Filipín. Analýza základných makroekonomických ukazovateľov, ako rast a štruktúra HDP, nezamestnanosť, inflácia, výška verejného dlhu a zahraničný obchod Filipín.