Zmeny v globálnom hodnotovom reťazci konečného použitia dopravných zariadení z krajín V4 - Lábaj, Martin, 1982-
Zjednodušené svetové input-output tabuľky. Zmeny v globálnom hodnotovom reťazci pri konečnom použití nemeckých dopravných zariadení (1995-2009). Zmeny v globálnom hodnotovom reťazci pri konečnom použití dopravných zariadení z krajín V4. Podiely na globálnom hodnotovom reťazci príjmov z konečného použitia slovenských dopravných zariadení. Podiely na globálnom hodnotovom reťazci príjmov z konečného použitia českých dopravných zariadení. Podiely na globálnom hodnotovom reťazci príjmov z konečného použitia maďarských a poľských dopravných zariadení.