Kontrolný výkaz k DPH, ktorý má nadobudnúť účinnosť 1.1.2014, má už reálnejšie kontúry - Neupauerová, Zuzana
Výkazy zavádza novela zákona o DPH, o ktorej budú rokovať v septembri poslanci. Platitelia DPH ho budú musieť podávať podľa svojho zdaňovacieho obdobia počnúc 1. januárom 2014.