Moderné prístupy v praktickom hospodárení a manažovaní podnikateľských subjektov - Janičková, Jana
Súčasný stav poznania problematiky doma a v zahraničí. Ekonomické a manažérske chápanie činnosti podnikateľských subjektov. Ekonomická efektívnosť hospodárenia a manažovania podnikov. Moderné informačné technológie a nové prístupy v praktickom riadení podnikov. Súčasný stav využívania elektronických informačných systémov majiteľmi (alebo poverenými manažérmi) v praxi. Výsledky prieskumu.