Únia umožní preniesť povinnosť zaplatiť DPH na kupujúceho - Neupauerová, Zuzana
Ministri financií dosiahli v piatok 21. júna na Rade pre hospodárske a finančné záležitosti (Ecofin) v Luxemburgu politickú dohodu o balíku opatrení na boj proti podvodom na dani z pridanej hodnoty (DPH).