Efektivita investícií v telekomunikačnom sektore - Danis, Andrej
Identifikovanie faktu, či investície do siete a jej kvalita má priamy vplyv na zisk spoločností, ktoré na trhu pôsobia, resp. či sa spoločnostiam oplatí investovať do siete.