Základné princípy navrhovaných právnych úprav k voľbám od 1.1.2014 - Neupauerová, Zuzana
Návrh zákona o volebnej kampani, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 85/2005 Z. z. o politických stranách a politických hnutiach a návrh zákona o podmienkach výkonu volebného práva a o zmene Občianskeho súdneho poriadku.