Aktuálny stav a prognóza dlhu verejnej správy - Neupauerová, Zuzana
Vývoj hrubého dlhu verejnej správy. Zákon o rozpočtovej zodpovednosti, s ktorým sú spojené sankcie. K nárastu hrubého dlhu verejnej správy bude najvýraznejšie prispievať hotovostný schodok štátneho rozpočtu.