Kultúrna dimenzia diplomacie ako nástroj zahraničnej politiky štátu na príklade Rakúskej republiky - Mattoš, Boris, 1977-
Kultúrna dimenzia diplomacie sa stala neodmysliteľnou súčasťou medzinárodných vzťahov. Definovanie pojmu kultúrna dimenzia diplomacie. Kultúrna diplomacia ako súčasť verejnej diplomacie. Kultúrna diplomacia Rakúskej republiky. Ciele v oblasti kultúrnej diplomacie Rakúska.