Podstata interných normatívnych aktov samosprávy obce - Neupauerová, Zuzana
Interné normatívne akty samosprávy obce predstavujú v praxi aplikovanú formu činnosti. Ich vydávaním sa realizuje oprávnenie riadiť činnosť podriadených subjektov vo vnútri organizačného celku, zabezpečuje sa jednotná realizácia právnych noriem v oblasti zákonom danej pôsobnosti.