Maximálna suma ročného školného na akademický rok 2014/2015 na verejných a štátnych vysokých školách - Neupauerová, Zuzana
Podľa paragrafu 92 č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov si verejné vysoké školy a štátne vysoké školy určujú pre jednotlivé študijné programy ročné školné, ktoré sa vzťahuje na príslušný akademický rok.