Ministerstvo vnútra spustilo ESO portál pre podnety občanov - Neupauerová, Zuzana
V súvislosti s realizáciou reformy verejnej správy ESO (Efektívna, Spoľahlivá a Otvorená verejná správa) rezort vnútra pripravil platformu na občianske podnety, pripomienky či sťažnosti. Hlavným cieľom programu ESO je vytvorenie dobrej fungujúcej štátnej správy.