Výňatok z daňového poriadku s účinnosťou od 1. septembra 2014 - Neupauerová, Zuzana
Daňový subjekt môže požiadať finančné riaditeľstvo o záväzné stanovisko k uplatneniu osobitných predpisov. Rozsah osobitných predpisov, ku ktorých uplatneniu možno vydať záväzné stanovisko, ustanoví všeobecne záväzný právny predpis, ktorý vydá ministerstvo.