Skončenie podnikania fyzickej osoby v kontexte zákona o dani z príjmov - Jambrichová, Silvia
Priblíženie niektorých povinností vyplývajúcich zo zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. , ktoré súvisia so skončením činnosti daňovníkov s príjmami z podnikania podľa § 6 ods. 1 cit. zákona. Ilustračné príklady.