Kritické nerastné suroviny v Afrike - Szikorová, Nóra
Charakteristika kritických nerastných surovín. Postavenie Číny na trhu s kritickými nerastnými surovinami. Kritické nerastné suroviny v Afrike a čínske záujmy.