SPPoľahlivá pasca - Kováč, Ján
Rozhodnutie slovenskej vlády o odkúpení akcií SPP. Plná kontrola a zodpovednosť za ceny. Čo sa zmení v SPP. Akciová štruktúra po novom. Konsolidované hospodárske ukazovatele SPP (2009-2012). Horšie príjmy z dividend.