Vývoj príjmových nerovností v krajinách Vyšehradskej štvorky v nadväznosti na svetovú ekonomickú krízu - Vašková, Miriama
Vývoj príjmov a príjmových nerovností v krajinách V4 v nadväznosti na svetovú ekonomickú krízu. Vývoj príjmových nerovností v období ekonomickej recesie. Stručná charakteristika dopadov svetovej ekonomickej krízy na ekonomiku a zamestnanosť jednotlivých krajín. Trendy vo vývoji príjmov. Analýza vývoja príjmových nerovností.