Novela zákona o daňových poradcoch nadobudne účinnosť 1. januára 2014 - Neupauerová, Zuzana
Návrh zákona pre výkon daňového poradenstva v Slovenskej republike s aktuálnou právnou úpravou zákona č. 293/2007 Z. z., o uznávaní odborných kvalifikácií v znení neskorších predpisov.