Boj s daňovými únikmi sa vyostruje - Neupauerová, Zuzana
Boj s daňovými únikmi a opatrenia v boji s daňovými únikmi. Od budúceho roka tak budú musieť podnikatelia okrem daňového priznania vypĺňať aj kontrolný výkaz DPH. Kroky, ktoré by mali pomôcť skresať deficit verejných financií pod Bruselom stanovenú trojpercentnú hranicu.