Veřejné finance a vládní dluhopisy: medzinárodní vývoj a srovnání - Vítek, Leoš
Porovnanie vývoja verejných financií vo vyspelých a rozvojových krajinách a analýza vývoja kredibility jednotlivých krajín pomocou dvoch indikátorov: požadovaného výnosu z vládnych dlhopisov a ceny poistenia kreditného rizika v jednotlivých štátoch (CDS).