Selling prices in internet shoping - Musa Musa, Mubarak Omar
Nárast internetového obchodu s knihami. Nízke náklady na vyhľadávanie, dlhá expirácia a homogénny charakter produktu vytvárajú priaznivé podmienky pre elektronický nákup a stávajú sa miestom pre testovanie obchodného prostredia s takmer dokonalou efektivitou informácií.