<The> Tendencies, structure and methodological base of developing an outsourcing market: international and Russian experience - Vlasova, Tatiana
Prehľad mechanizmov a štruktúry outsourcingového trhu a metodologická základňa pre výskum trhu a trhový monitoring outsourcingových služieb v Rusku.