Zhodnotený odpad poháňa zelenú výrobu - Hudec, Marián
Príprava reformy odpadového hospodárstva. Snaha o materiálové ako aj energetické zhodnocovanie komunálneho odpadu. Výstavba novej výrobne polyetylénu. Termo-katalytická stanica na spracovanie odpadu. Spracovanie oceliarskych odpadov. Spaľovanie biomasy v Slovenských elektrárňach vo Vojanoch.