Nový život pre starý olej - Hudec, Marián
Spracovanie starého odpadového oleja patriaceho do kategórie nebezpečného odpadu. Nový zákon o odpadoch, ktorý rieši zber a spracovanie starých olejov. Aplikovaný výskum a technológia na regeneráciu použitých priemyselných olejov. Výroba recyklovaných olejových produktov v Rimavskej Sobote. Zber použitých kuchynských olejov odštartovaný Slovnaftom v roku 2011.