Zmeny v zákone o účtovníctve od 1.1.2014 - Neupauerová, Zuzana
Opatrenia MF SR č. MF/15464/2013-74 a opatrenia MF SR č. 23054/2002-92. Novela zákona o účtovníctve a prijatie legislatívnych opatrení na zníženie administratívnej záťaže pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva, pre účtovné jednotky nezriadené na účely podnikania a tiež pre fyzické osoby podnikateľov účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva.