Znalec ako "riešiteľ" súdnych sporov - teória a prax - Kardoš, Peter
Postavenie znalca v rámci súdneho konania. Ideálny priebeh súdneho procesu. Súčasný priebeh súdneho procesu. Prečo by znalec nemal byť riešiteľom súdnych sporov. Návrhy na zlepšenie.