Voľný pohyb osôb optikou recentnej judikatúry Súdneho dvora EÚ - Kalesná, Katarína
Aktuálne problémy voľného pohybu osôb. Voľný pohyb osôb ako jedna zo základných slobôd vnútorného trhu a ako aj súčasť euroobčianstva.