Iniciatíva "viac žien na digitálnych pracovných pozíciách": analýza potenciálu a pracovných príležitostí pre ženy v Európskej únii - Jurišová, Erika
Príspevok sa zaoberá potenciálom nových pracovných príležitostí v oblasti informačných technológií nielen pre ženy. Európska únia prináša rôzne programy na podporu zamestnanosti žien a rovnaké pracovné podmienky. Rozvoj digitalizácie prinesie nové pracovné miesta a pomôže znížiť rastúcu nezamestnanosť.