Vnímanie marketingovej komunikácie na sociálnych sieťach - Bujdošová, Alexandra
Vnímanie marketingovej komunikácie na sociálnych sieťach a ako vnímajú obsah firemných stránok respondenti reklamy na sociálnych sieťach. Výsledky z realizovaného primárneho prieskumu.