Hodnotenie systému rozvoja ľudských zdrojov - Marcinová, Viera
Cieľom stratégie riadenia ľudských zdrojov každého podniku je maximalizácia návratnosti investície do ľudských zdrojov a minimalizácia rizika tejto investície. Hodnotenie úspešnosti systému rozvoja ľudských zdrojov. Pravidlá investícií do ľudských zdrojov. Kirkpatrikov a Phillipsov model. Miery návratnosti investícií do ľudského kapitálu.