Is there a correlation between the increasing mean age of women at childbirth and the declining total fertility rates? - Lieskovská, Vanda, 1961-
Spoločensko-ekonomické zmeny v slovenskej spoločnosti po roku 1990 spôsobili aj zmeny v reprodukčnom chovaní populácie. Korelačná analýza miery pôrodnosti (TFR Total fertility rate) a priemerný vek žien pri pôrode. Regresná analýza miery pôrodnosti (TFR Total fertility rate) a priemerný vek žien pri pôrode.