Spôsobená škoda a jej príslušenstvo - prepočet na súčasnú hodnotu - Jakubec, Miroslav
Definícia základných pojmov: spôsobená škoda, skutočná škoda, ušlý zisk, budúca hodnota, súčasná hodnota. Výpočet príslušenstva spôsobenej škody. Porovnanie jednotlivých variant výpočtu príslušenstva ušlého zisku.