Životné poistenie Eva plus od Metlife Amslico a jeho vnímanie ženami - Hanzelová, Barbora
Životné poistenie je jedným zo spôsobov, ako sa možno chrániť pred nepredvídateľnými situáciami a udalosťami, ktoré môžu v živote nastať. Vedomosť a záujem žien o životné poistenie Eva plus od spoločnosti MetLife Amslico. Ciele prieskumu.