Spotrebiteľské správanie a udržateľná spotreba: kvalitatívny prieskum so zameraním na analýzy na generáciu Z - Helmová, Lucia
Spotrebiteľské správanie detí nie je ešte veľmi rozvinuté, a preto by sa mal klásť dôraz na ich výchovu v súlade s filozofiou udržateľnej spotreby. Hodnoty, ktorými sa spotrebiteľ riadi pri výbere produktov, ich nákupe, spotrebe a následne pri likvidácii odpadu.