Návrh zmien v oblasti kontinuálneho vzdelávania - Töröková, Anikó, 1963-
Kontinuálny profesijný rozvoj učiteľov v rôznych krajinách. Situácia na Slovensku. Účinnosť zákona č. 317/2009 Z. z. v znení neskorších predpisov. Kontinuálne vzdelávanie vo vzťahu k využívaniu informačno-komunikačných technológií. Návrhy zmien.