Atypické papírové pytle - Vítek, Miloslav
Široké použitie štandardných papierových vriec. Rôzne varianty papierových tašiek a vriec a ich rôznorodé využitie. Využitie papierových vriec v maloobchode, najmä v potravinárstve. Porovnanie dopadu papierových a a plastových tašiek na životné prostredie. Papierové vrecia na odpad. Fixačné vaky.