Nové trendy a inovácie v marketingovej komunikácii - Bilohuščinová, Denisa
Nové trendy v marketingovej komunikácii. Inovačné aktivity marketingu v potravinárskom priemysle. Inovácie implementovania marketingovej komunikácie v projekte KZNR (Kvalita z našich regiónov). Overenie účinnosti reklamnej kampane.