Postavenie Indie v rámci krajín BRICS - Kašťáková, Elena, 1974-
Postavenie Indie v rámci krajín BRICS a odporúčania pre jej budúci možný vývoj a efektívnejšiu pozíciu nielen v rámci týchto krajín, ale aj v celkovom svetovom hospodárstve.