Environmentálne východiská klasickej a neoklasickej ekonomickej teórie a trvalo udržateľný rozvoj - Fodorová, Veronika
Prehľad historického vývoja výskumu ekologických implikácií v ekonomickej teórii, a vývoj konceptu udržateľného rozvoja v klasickej a neoklasickej ekonomickej teórii.