K niektorým aspektom vývoja kreativity v múzeách SR - Mišúnová, Ema
Príspevok poukazuje na niektoré aspekty vývoja kreativity v múzeách ako objektoch primárnych predpokladov cestovného ruchu, ktoré podmieňujú rozvoj kultúrno-poznávacieho cestovného ruchu.