Kazachstan ako exportná príležitosť pre slovenské podnikateľské subjekty - Svobodová, Valéria
Analýza podmienok a hľadanie exportných príležitostí pre slovenské podnikateľské subjekty a hospodárske vzťahy medzi Kazachstanom a Slovenskou republikou.