Ľudsko - právny prístup v rozvojovej politike Slovenskej republiky - Šrenkelová, Alžbeta
Analýza rozvojovej pomoci a jej financovania. Vyhodnotenie smerovania rozvojovej pomoci SR v kontexte uplatňovania ľudsko - právneho prístupu.