Zákazník a geografia v podniku na trhu výrobnej sféry - Kita, Jaroslav
Vymedzenie a marketingové riadenie sektora predaja. Metóda triangulácie. Huffov model. Voronoiov diagram. Metóda založená na administratívnom rozdelení územia. Vymedzenie cieľového trhu z hľadiska hodnotovej segmentácie. Obchodné aktivity zamerané na získanie, posilnenie lojality zákazníkov a garantovanie ich nákupov. Vypracovanie stratégie a plánu obchodných návštev ako súčasť predaja.