Geomarketing - nová vízia marketingového prístupu a jeho aplikácia v obchodnom podniku - Kita, Jaroslav
Priestorovosť ako hlavný znak spájajúci geografiu a marketing. Priestorové (geografické) aspekty štúdia maloobchodu v podmienkach trhového prostredia. Etapy aplikácie geomarketingu v obchodnom podniku. Ciele geomarketingu. Určenie cieľov a definovanie rizík umiestnenia maloobchodnej jednotky. Disponibilné a vhodné informácie. Tvorba databázy údajov. Realizácia systému spracovania a analýzy údajov.