Medzinárodné štandardy pre finančné vykazovanie podľa IAS/IFRS - Staríčková, Zuzana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Prezentácia koncepčného rámca prípravy a prezentácie účtovnej závierky zostavenej podľa IFRS v kontexte nadnárodnej úpravy účtovníctva.