Perspektívy umiestnenia nových nákupných centier v Bratislave - Kita, Pavol
Otvorenie prvého nákupného centra v roku 1948 v USA. Charakteristika nákupného centra. Nová dimenzia nákupného správania spotrebiteľa. Nákupné centrá v Bratislave prevádzkované v r. 2013. Výsledky prieskumu uskutočneného v Bratislave v r. 2011. Cieľ prieskumu - vytvoriť mapy priestorového rozmiestnenia maloobchodnej siete, získať informácie o návštevnosti zákazníkov rôznych typov maloobchodných predajní v súvisloti s tvorbou štruktúry predajní nových nákupných centier umiestňovaných v Bratislave.