Online nakupovanie sa stalo štandardom
Špecifiká slovenského internetového nakupovania. Frekvencia nákupov Slovákov cez internet. Najviac nakupované tovary na internete. Nakupovanie Slovákov v zahraničných e-shopoch. Budúcnosť internetového nakupovania.