Teoretické a praktické aspekty geografického informačného systému ako zdroja strategickej inovácie z hľadiska posilnenia konkurencieschopnosti podnikov - Toman, Marian, 1970-
Geografický informačný systém (GIS) ako nástroj geomarketingu. Charakteristika a využitie geomarketingu. Geografický informačný systém a jeho aspekty. Získavanie dát - databázový aspekt. Analýza údajov - analytický aspekt.