Analýza stromu porúch (FTA) ako jeden z nástrojov manažérstva - Šolc, Marek
Metóda analýzy stromu porúch FTA, ktorá sa používa na zistenie príčiny alebo kombináciu príčin, ktoré môžu mať za následok nežiadúcu udalosť. Stručná charakteristika metódy analýzy stromu porúch a popis, čo je hlavným cieľom metódy analýzy stromu porúch. Popis postupu a tvorba metódy FTA a popis hodnotenia stromu poruchových stavov. Použitie metódy analýzy stromu porúch.